Gjejhallall.com | Kompania farmaceutike "Sinorg Pharmaceuticals" shpallë konkurs për poziten : Prezantues, etj |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kompania farmaceutike "Sinorg Pharmaceuticals" shpallë konkurs për poziten : Prezantues, etjPostuar Nga

Admin

25.05.2015Kompania farmaceutike "Sinorg Pharmaceuticals" - Prishtine, me qellim te rritjes se veprimtarise, shpallë konkurs për poziten :
Prezantues/e Mjekesorë/e - 4 pozita (per regjione te ndryshme)
Kualifikimet e kërkuara:
- Te kete te perfunduar Fakultetin e Farmacise/Mjekesise/Stomatologjise,
- Patent Shoferi – Kategoria “B”,
- Përvoja e punës – njohuri në shitje/marketing dhe njohuri në barna,
- Njohuri të mira të paketës MS Office dhe programeve të depos,
- Përparësi njohja e Gjuhës Angleze,
- Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
- Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
- Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.
Të gjithë të interesuarit duhët të dërgojnë CV-në në emailin: sinorgpharm@yahoo.com me titull: Aplikoj per poziten -Prezantues Mjekesore!
Kokursi mbetet i hapur deri me: 29.05.2015; vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen!
"Sinorg Pharmaceuticals" rezervon të drejtën e ndryshimit apo revokimit të këtij konkursi, në çdo kohë pa dhënë arsye për këtë!

Komento