Rreth Nesh

Gjejhallall.com u krijua si njё alternatitvё e re pёr tё reklamuar bizneset e vёllezёrve muslimanё dhe motrave muslimane.
Kjo faqe eshte mundesuar nga NurSoft Albania. Nё web-faqen Gjejhallall.com mund tё gjeni artikuj tё ndryshёm tё ndara nё kategori tё veçanta.
Tё gjithё artikujt qё gjenden nё Gjejhallall.com janё tё shkruar origjinal dhe nuk janё kopje e ndonjё website tjetёr. Stafi i Gjejhallall.com gjithmonё do mundohet qё tё jetё koherent, duke sjellё ofertat dhe produktet mё tё fundit tё bizneseve muslimane, gjithashtu mirёpresim sugjerime dhe kritika nё mёnyre qё Gjejhallall.com tё jetё njё web-faqe ku çdo vёlla musliman dhe çdo motёr muslimane tё ketё mundёsinё tё gjejё gjithmonё produkte hallall

Web-faqja ofron:

1- Shёrbimin e reklamimit e cila ndahet ne kategori :
1.1- Reklamime Falas
1.2- Reklamime Premium
2- Mundesi Punesimi : Prane nesh do t gjeni pozicione te ndryshme pune, tё ofruara nga biznese tё ndryshme muslimane ose jo muslimane, tё cilat garantojnё pёr ju praktikimin e fese ISLAME me tё gjitha obligimet e saj ! Nese nje nga postimet tona nuk i mundёson kёto ato atёher jeni i mirёpritur tё na kontaktoni nё mёnyrё qё ky postim apo biznes tё fshihet menjёher nga faqja jone.

3- Bej Tregti : Ju mund te regjistroheni ne gjejhallall.com dhe te postoni njoftimet tuaja.

4- Bli Online : gjejhallall.com ju mundeson blerjen e produkteve te ndryshme ONLINE. Te gjitha produktet qe ndodhen ne kete web-site jane 100% bimore dhe shoqerohen me informacionet perkatese per menyren e perdorimit dhe perberjen e tyre.
Me nje klikim gjithcka vjen prane jush !

Nё kёtё faqe lejohet reklamimi vetёm i bizneseve dhe produkteve hallall, nёse njёri nga bizneset ose produktet e reklamuara nuk ёshtё brenda normave, etikёs dhe dispozitave Islame, atёherё jeni tё mirёpritur tё na kontaktoni nё mёnyrё qё tё bёhet verifikimi dhe mё pas fshirja e menjёherёshme e kёtij biznesi apo produkti.

1 - Ёshtё i ndaluar postimi i njoftimeve, tё cilat nuk kanё tematikё Islame.
2 - Ёshtё i ndaluar reklamimi i produkteve, tё cilat nuk janё hallall dhe produkteve, tё cilat nuk kanё               lidhje me fenё Islame.
3 - Çdo biznes apo individ i cili nuk respekton rregullat e faqes do tё fshihet nё mёnyre tё                               menjёhershme !