Gjejhallall.com | REX Automobile Sh.p.k. kerkon: Agjent Tregtar |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

REX Automobile Sh.p.k. kerkon: Agjent TregtarPostuar Nga

Admin

01.01.2014REX Automobile Sh.p.k. kerkon: Agjent Tregtar


Përshkrimi:
Ne kërkojmë punëtor me kualifikim të lartë dhe me një karakter, i cili përshtatet tek ne.

Detyrat
- Zhvillimi i tregut për shitje të autopjesëve me shumicë.
- Përgjegjës për shtijen e paisjeve për autoservice.
- Shitje / Kondicionet / Ofertat speciale etj...
- Klientët do të jenë autoserviset, autolimaret dhe shitoret të autopjesëve në Kosovë.

Ne jemi furnizues:
- për paisje të autoserviceve (Tecnotest, Robinair, Hazet,vigor, Gl, Longus etj.)
- për autopjesë për të gjitha automjetet (UFI, ETG, Geba, GoodYear, GKN, PEX,Magneti Marelli, Lucas, Autlog, Zimmermann, Alcamobil, SPA etc.)
- Vajra dhe yndyra (Divinol)

Shkathtësitë: - Njohja e PC's
- Patent shoferi
Gjuhët e kërkuara: • Shqip-Shumë mirë
• Anglisht-Mirë
Lloji i punësimit: • Me kontratë
• Me orar të plotë

Informatat tjera
________________________________________

Diploma: Fakultet
Përvoja (vite): 2
Lokacioni i punës: Prizren - Kosovë
Adresa: 20550 Korishë
Beneficionet dhe informatat e tjera: PAGA
Përbëbet nga dy pjesë:
Fixe + Variable, sipas shitjes

Kontakt informatat
________________________________________

Kompania: REX Automobile Sh.p.k.
Kontakt email:
Web : karriera@rexautomobile.com
www.rexautomobile.com

Komento