Gjejhallall.com | www.mishhallaltirane.com

Bej Tregti

gjejhallall.com

www.mishhallaltirane.com

cover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

mishhallal

2017-07-02


vellezer dhe motra musliman Në MISH HALLAL TIRANE, është misioni ynë t'ju sjellim produktet më të mira të cilësisë të lart në treg produktet që shesim, Me shumë vite të përvojës dhe aftësive ne mund t'u ofrojmë klientëve shkurtim dhe prezantim për të siguruar që zgjedhja juaj e mishit për darkë të duket e shijshme dhe shije të përsosur. Ne punojmë HALLALL
Komento

cover photo