Gjejhallall.com | Autoshtëpia SIQANI Shpall konkurs për pozitën për: Kontrollë Teknike . |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Autoshtëpia SIQANI Shpall konkurs për pozitën për: Kontrollë Teknike .Postuar Nga

Admin

02.02.2014Autoshtëpia SIQANI
Shpall konkurs për pozitën për:
-Kontrollë Teknike .

Të interesuarit të dërgoni CV-në tuaj në këtë e-mail adresë:
info@siqani.com dhe bleranda.smajl@siqani.com me titull “Aplikim për Punë”.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur ne listën e ngushtë kontaktohen permes telefonit .

Afati per Aplikim: 15.02.2014

Komento