Gjejhallall.com | Studio e njohur arkitekture dhe zbatimi ne Tirane, kerkon te punesoje ARKITETE me kohe te plote |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Studio e njohur arkitekture dhe zbatimi ne Tirane, kerkon te punesoje ARKITETE me kohe te plotePostuar Nga

Admin

25.04.2014Studio e njohur arkitekture dhe zbatimi ne Tirane, kerkon te punesoje ARKITETE me kohe te plote:

Te dhenat per kandidatin :
-Te kete perfunduar studimet per arkitekture.
-Te njohe dhe perdore mire programin Autocad dhe programet 3D Max , Photoshop etj.
-Te punoje mire ne grup dhe te jete i afte per te punuar ne menyre te pavaruar.
-Te kete experience pune te ngjashme, me shume se 1 vit.
-Te jete i komunikueshem dhe i perpikte ne pune.
-Ofrohet page konkurruese dhe pervoje shume e mire profesionale.

Tirane
hrstudio2011@gmail.com

Komento