Gjejhallall.com | REX Automobile Sh.p.k. Shpall konkurs për Menaxher i stokut / Administratë |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

REX Automobile Sh.p.k. Shpall konkurs për Menaxher i stokut / AdministratëPostuar Nga

Admin

02.08.2014REX Automobile Sh.p.k.
Shpall konkurs për Menaxher i stokut / Administratë

Kushtet:

Përvojë pune ne administratë / menaxhim se paku 2 vite (ne automotive përparësi)
Te përfunduar shkollën e mesme
Fakultetin teknik ose ekonomik (jo e obliguar por përparësi)
Te jete me banim ne qytet afër Prizrenit
Patentë Shoferi

Detyrat:

Menaxhimi dhe administrimi i stokut
Porosi ditore
Porosi te importit
Dëshironi te jeni pjese e suksesit tone? Shkarkoni aplikacionin ne web faqen

http://www.rexautomobile.com/site/?faqe=24 dhe dërgona për mes e-mailit

karriera@rexautomobile.com, ose personalisht ne lokalet tona.

Komento