Gjejhallall.com | Kerkohet 1 menaxher restoranti, kuzhinjer , kamarjer |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kerkohet 1 menaxher restoranti, kuzhinjer , kamarjerPostuar Nga

Admin

27.07.2014Kerkohet 1 menaxher restoranti me te pakten 5 vjet eksperjenc, kuzhinjer profesionist, dhe kamarjer me eksperjenc per ne Kuwait (Kuwait City), Kusht I domosdoshem eshte te flasin anglisht, shume mire.

Te interesuarit/at te me derg cv me photo ne emailin kujtimtusha@yahoo.com

Komento