Gjejhallall.com | Kompania IMC City Ug ofron vende pune per marangoz |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kompania IMC City Ug ofron vende pune per marangozPostuar Nga

Admin

02.08.2014Kompania IMC City Ug ofron vende pune per marangoz ne Leipzig , Gjermani.

Te interesuarit duhet te kene veglat e punes vet , ndersa materialet dhe banesen e siguron kompania jone.
Puna fillon menjehere .

Te interesuarit te kontaktojne ne gjuhen shqipe ne ( WhatsApp , Viber) ne numrin 004915253616069.

Komento