Gjejhallall.com | Orchid Cosmetics |

Biznese - Kozmetike

gjejhallall.com

Orchid Cosmetics

Postuar Nga

Orchid Cosmetics

12.09.2014


Ne Orchid Cosmetics do te gjeni kremra per trupin dhe fytyren. Kjo eshte nje linje profesionale e firmes Orchid e shoqeruar me pullen e sigurise e cila verteton qe eshte orgjinale.

Disa nga produktet tona :

1- Set Profesional Kunder Pucrave ( Akneve )
2- Krem Profesional Kunder Pucrave ( Akneve )
3- Xhel Dobësimi
4- Xhel Kundër Rrudhave të Syve
5- Krem për Quka, Nishane dhe Njolla të errta
6- Night and Care Cream
7- Facial Cleansing Wash Gel
8- Krem Dite me Caj Jeshil
9- Krem Profesional per fytyre te yndyrshme
10- Krem dite per lekure te thate


Kida
02 Nov 2014

Pershendetje!Sa kushton xheli per dobesim dhe cfare perberje bimore ka?

Orchid Cosmetics
02 Nov 2014

Pershendetje !

Sliming Gel ka një formulë unike me përmbajtje ekstraktesh bimore natyrale, shumë efikase në mbajtjen e balancës midis prodhimit dhe eleminimit të lipideve të akumuluara në inde.
Kjo formulë siguron efikasitet në kontrollin e celuliteve, duke dhënë rezultate të dukshme që gjatë javës së parë, rezultate që vazhdojnë te rriten për 30 ditë.
Shumë shpejt, shfaqja e celuliteve pakësohet, lëkura rrafshohet dhe të ngriturat reduktohen.

Ky është një Xhel profesional dhe origjinal i firmës Orchid i shoqëruar me pullën e sigurisë.

Xheli është i shoqëruar edhe me fletën e përdorimit.

Ky xhel kushton 1500 leke te reja dhe mund te blihet online ne kete link :

http://www.gjejhallall.com/BliOnline@gjejhallall.com/product?id=169

Ose duke telefonuar ne kete Nr : 069 57 11 210

Ju faleminderit
Me respekt stafi i Orchid Cosmetics

fatma
11 Jun 2015

Pershendetje, Sa kushto kremi kundra pucrrave
dhe ku ndodhet kjo cosmetic

Orchid Cosmetics
14 Jun 2015

Pershendetje!

Produktet tona mund te blihen online ose duke porositur ne nr tone te telefonit :

0695711210

Komento