Gjejhallall.com | Aztech Electronics Prishtinë |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Aztech Electronics PrishtinëPostuar Nga

Admin

25.02.2014Aztech Electronics Prishtinë
Përshkrimi i vendit të punës:
-Prezëntimi efektiv i produkteve dhe shitja e artikujve tek klientët
-Mirëmbajtja e lokalit
-Respektimi i manualit të punës
-Raportimi te stafi menaxhues

Kualifikimet e kërkuara:
-Të ketëpërvojë pune (referenca)
-Njohuri të mira kompjuterike
-I shpejt dhe i organizuar
-Ndershmëri dhe integritet
-Diplomë e shkollës së mesme, fakulteti është përparësi
-Të jetë fleksibil dhe tu përgjigjet pozitivisht ndryshimeve
-Aftësi të shkëlqyera komunikuese
-Aftësi të shkëlqyera në menaxhimin e kohës

Mundësitë e punëtorit:
-Mundësi avancimi në pozita udhëheqëse

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të e tyre bashk me një fotografi në e-mail: puna.aztech@gmail.com ose ne lokalin Aztech Electronics në Veternik(Viva Fresh Store).

Afati për aplikim: 10.03.2014

Për çdo informatë shtesë mund të kontaktoni në nr. +377 (0)45-530-102.
Aztech Electronics

Komento