Gjejhallall.com | kerkoj te punoj ne Austri ose Gjermani

Bej Tregti

gjejhallall.com

kerkoj te punoj ne Austri ose Gjermani

Postuar Nga

bardhuli

2017-11-06


esselamu alejkum , kerkoj pune ne evrope
jam fasader profesionist (izolim me stiropol)
kam punuar edhe putzmashine ,mallter dhe gips mp75
njoh edhe punen me gips kanuf

nuk posedoj pasaporte evrope
jam nga maqedonia
Komento