Gjejhallall.com | SUNBLOCK SOAP |

Nur Center

gjejhallall.com

SUNBLOCK SOAPKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

SUNBLOCK

Shumë i pasur me vitamin E, mbron fytyrën dhe trupin tuaj nga dielli. Ky sapun përmban agjentë dhe një mburoje efektive kundër rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB. Gjithashtu përmban ekstrakte natyrale frutash; është shumë i pasur me vitaminë E dhe aloe vera, lëkura juaj do të duket më e bukur dhe do të jetë më e shëndetëshme.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento