Gjejhallall.com | Almond Soap |

Nur Center

gjejhallall.com

Almond SoapKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Bajameje

Sapuni artizanal i bajames zbut lëkurën dhe e bën atë më të lëmuar pasi përmban vaj bajame dhe bajame te bluar.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento