Gjejhallall.com | SAPUN FENOMENAL |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN FENOMENALKliko per te pare foton
Çmimi : 5 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Fenomenal

SAPUN 100% NATYRAL ME PERZIRJE VAJRASH
Perbersit
Vaj dafine,vaj fare e zeze,vaj farave te pambukut,vaj ulliri,vaj palme edhe vaj arre kokosi.
Firma "FENOMENAL" me produktet e veta natyrale,prodhimet e së cilës mbështeten ne lëndë natyrale dhe larg kimikateve dhe substance artificiale, krenohet per prezantimin e Sapunit natyral “Fenomenal”.
Sapun higjenik, i shëndetshëm për lekurën dhe flokët: I prodhuar nga vajrat e pastra dhe shumë cilësorë. Të nxjerra nga farat me te mrekullueshme , te kultivuara në mënyrë natyrale në tokat Siriane.

Sapuni FENOMENAL është sapun natyral, bazohet nga një grup vajrash natyrale.Prodhohet me metoda tradicionale me dorë e trashëguara gjatë shekujsh, ndryshe nga llojet e tjera të sapunave të cilët mund te demtojne lekuren dhe flokët, për shkak te përmbajtjes se lendeve kimike dhe materialeve artificiale që kanë.
Sapuni fenomenal kryesisht mbështetet te vaji i dafinës (Laurel). Laurel është një fjalë Latine që tregon një lloj peme me gjelbërim të përhershëm, nga prodhimet e së cilës tradicionalisht nxiret ky vaj. Vaji laurel quhej “vaj magjik” nga që u provua per dobite e shumta që ka për flokun dhe lëkurën.Gjethet e dafines jane përdorur si kurora per fitimtarët dhe heronjte e nderit. Thuhet se gratë e famshme si Kleopatra, Zenbia dhe Semira perdornin sapunin e dafines (laurel) për të ruajtur rininë e lëkurës dhe shkëlqimin e flokëve të tyre.
Dobit e vajit të dafinës.
- Pastrues efektiv.
- Largon eren e keqe.
- Ka efekt ushqyes per flokët dhe lëkurën.
- Forcon rrënjën e flokëve.
- Ndihmon per eleminimin zbokthit.
- Kontrollon sëmundjet epidermale si: infeksionet, sëmundjet kërpudhore, pucrat, egzemat.
- Ndalon rënien e flokëve.
- I jep flokut butësi dhe shkëlqim.
- Eshtë antiseptik (kunder bakteireve)
Ajo qe e dallon kete sapun nga llojet e tjera te Sapunave Laurel eshte se ai përmban vaj nigella sativa (fara e begatshme). E shtrydhur ne te ftohtë per te ruajtur elementet e saj natyrale të mrekullueshme. Në Persi ai njihet si Shuniz dhe ne Egjiptin e lashte njihet si Cumin i zi. ndersa ne Vendet Arabe njihet si fara e begatshme( farë që sjell shumë të mira)Fara e zezë ka luajtur një rolë të rëndësishëm në praktikat e lashta mjeksore. Egjiptianët e lashtë e perdornin si farë dhe vaj. Vaji Nigella sativa (habetu seuda) u gjet në varrin e Tutankhamen. Avicenna gjithashtu ka treguar rëndësinë e këtij vaji në kurimin e shumë sëmundjeve. Për më tepër, në ditët e sotme janë kryer shumë studime dhe kërkime shkencore, te cilat evidentojne se Vaji Nigella Sativa përmban sasi të konsiderueshme të elementeve mbrojtëse kunder semundjeve kronike, gjithashtu përmban minerale, vajra aromatike te dobishme për lëkurën dhe flokun.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento