Gjejhallall.com | SAPUN ME SQUFUR |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN ME SQUFURKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Me Squfur


Formule efektive kundër infeksioneve bakteriale dhe zgjebes. Përdoret kundër puçrave me qelb dhe in-feksioneve të tjera të lëkurës, ndihmon kundër zgjebes dhe e parandalon atë. Nëse përdoret rregullisht ; Ndih-mon në shërimin e të prerave dhe lëndimeve të lëkurës, qetëson acarrimin ose kruajtejet e lëkures.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento