Gjejhallall.com | YC Sapuni me farën e zezë |

Nur Center

gjejhallall.com

YC Sapuni me farën e zezëKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Me farën

Sapuni special me vajin e farës së zezë, është një
kombinim i ekstrakteve herbale, të cilat kanë një efiçencë speciale në eleminimin e akneve dhe puçrave.
Të gjitha llojet e akneve, puçrave, rrudhave, pikat e zbehta dhe të errëta në fytyrën dhe rupin tuaj do të reduktohen. Bëjeni lëkurën tuaj më të shëndetëshme dhe më të bukur me përdorimin e këtij sapuni.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento