Gjejhallall.com | Sapun me Ekstrakte Limoni |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me Ekstrakte LimoniKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Herbal

Nje sapun i Formuluar posaçërisht per te rigjallëruar dhe per ti dhene nje rifresikim lekures tuaj. Kontribuon në riparimin e lëkurës të dëmtuar ose për të parandaluar dehidratimin e lekures. Sapni do ta bëjë lëkurën tuaj të butë dhe te shkëlqyeshme. Përdorimi i rregullt e bën lëkurën e trupit të pastër dhe të butë.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento