Gjejhallall.com | Orchid Anti-Dandruff Shampoo |

Nur Center

gjejhallall.com

Orchid Anti-Dandruff ShampooKliko per te pare foton
Çmimi : 16 $


Kategoria

Shampo

Nen kategoria

Kunder Zbokthit

Orchid Anti-Dandruff Shampoo (Shampo Orkid kundër zbokthit)
Freskuese me mentol natyral
Profesionale

Ph neutral

250 ml

Orchid Anti-Dandruff Shampoo pastron plotësisht dhe me butësi flokun. Me përdorimin e përditshëm të saj, elementët që ajo përmban veprojnë intesivisht për kontrollin dhe reduktimin e formimit të zbokthit.
Orchid Anti-Dandruff Shampoo është efiçen në shpleksjen e flokëve të ngatërruar duke siguruar krehje të lehtë. Ajo përmban mentol natyral që jep një ndjesi të freskët rigjallëruese.


Përdorimi

Shkumëzoni dhe masazhoni kokën, shpëlajeni me ujë të bollshëm. Larja me Orchid Anti-Dandruff Shampoo e lë flokun të pastër, të shëndetshëm dhe të shkëlqyeshëm pa pasur nevojë për të përdorur produkte të tjera.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento