Gjejhallall.com | SAPUN ANTI AKNE ME KERMILL |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN ANTI AKNE ME KERMILLKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

ANTI AKNE

Një forcë unike për hidratimin e thellë të lëkurës.
I jep fuqi rigjeneruese lëkurës dhe kapacitet për të përballuar mbitendosjen e saj. Gjithashtu plotëson barrierën lipide të lëkurës dhe shkakton rigjenerimin e qelizave të dëmtuara, duke parandaluar dhe larguar në të njëjtën kohë
aknet, çarjet, shenjat e akneve dhe të të gjitha llojet e dëmtimeve të lëkurës. Ekstrakti i Kërmillit: bën të mundur lulëzimin e lëkurës ose cipës së lëkurës, eleminon qelizat e vdekura, të cilat ndodhen në sipërfaqen e lëkurës tuaj.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento