Gjejhallall.com | Sapun me Kastravec |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me Kastravec



Kliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Heral

Sapun Hidratues i pasuruar me ekstrakte kastraveci. Ndihmon në zvogëlimin e njollave të errëta dhe ashpersise se lëkurës.
Sapuni ushqen lëkurën dhe i jep nje freski asaj.
Pastron trupin tuaj dhe eleminon bakteret.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento