Gjejhallall.com | SAPUN ME GRURE |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN ME GRUREKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Me Grure

Vitamina E ushqen lëkurën tuaj efektivisht duke parandaluar ndërtimin e ektroneve të lira, që është arsyeja për linja sa më të mira. Një sapun ushqyes unik , është një kombinim për një lëkurë dyfish të butë dhe anti bakteriale.
Ekstrakti i embrionit të grurit ndihmon në zbardhjen e lëkurës në brëndësi ndërsa Vitamina E e ushqen dhe e zbut lëkurën. Ekstrakti i embrionit të grurit është një ushqim esencial për lëkurën; ky ekstrakt i embrionit të grurit është një protein, e cila ndihmon dhe rrit ushimin duke parandaluar tharjen, ashpërsi-min e lëkurës dhe në të njëjtën kohë e lë atë të butë dhe të fortë.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento