Gjejhallall.com | Sapun me Bustan |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me BustanKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Herbal

Ky sapun ka një erë shumë të këndshme dhe te fresket.Perberja e tij prej bustani i jep lekures freski dhe hidratim. Në të njëjtën kohë eliminon qelizat e vdekura.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento