Gjejhallall.com | SAPUN DAFINE |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN DAFINEKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Dafine

Ky sapun është bërë nga vaji natyral i dafinës, është perfekt për të bër lëkurën tuaj të fortë dhe të shëndetëshme. Sapuni i largon
papastërtitë nga lëkura duke i dhënë asaj një pamje natyrale dhe të shëndetëshme.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento