Gjejhallall.com | El Baraka Soap |

Nur Center

gjejhallall.com

El Baraka SoapKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Me faren e zeze

Pastron, ushqen dhe zbut lëkurën. Ka nje formule natyrale ku kombinohet Fara e Zeze Arabe me vajin e ullirit. Ky sapun vepron ne menyre te vazhdueshme ne lëkurën tuaj duke e hidratuar ate.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Dina
24 Apr 2016

Une jam nga kosova a ka edhe ne kosov kesi sapuni per heqjen e akneve.

Komento