Gjejhallall.com | Sapun me Ullinje |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me UllinjeKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Te Ndryshme

Shume i mire si pastrues dhe mbrojtes natyral i lëkurës'
Është anti-plakje.
Dobiprures për lëkurë të thatë.
Gjithashtu mbrojtës kundër rezeve te forta te diellit( UVA & UVB).

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento