Gjejhallall.com | Sapun me ekstrakte Aloe Vera |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me ekstrakte Aloe VeraKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Herbal

Sapun me ekstrakte Aloe Vera.
Ky ekstrakt është i mirë për pastrimin e lëkurës tuaj, e pastron dhe e hidraton ate.
Ka nje Formulë të veçantë, e cila ndihmon per heqjen e pikave te zeza dhe puçrave ne fytyre.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento