Gjejhallall.com | Sapun me Avogado |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me AvogadoKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Lekuren

Nje sapun i cili sheren per te majtur lekuren tuaj te ute dhe te shendetshme
Kombinimi i përbërësve bimor bën qe ky të jetë një sapun i jashtëzakonshëm.
Avokado është e pasur me vitamina A, D dhe E, të cilat ndihmojnë ne ruajtjen e lëkurë të shëndetshme dhe zbardhojne ate.
Sapuni riparon demet e shkaktuara nga rrezet e diellit dhe i jep lekures tuaj nje shkelqim rrezatues.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento