Gjejhallall.com | ITD Prishtine shpk kerkon te punesoje: Menaxher Shitjesh |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

ITD Prishtine shpk kerkon te punesoje: Menaxher ShitjeshPostuar Nga

Admin

01.01.2014OFERTA PUNE Kosove

ITD Prishtine shpk, nje kompani e njohur dhe e konsoliduar ne tregun e teknologjise se informacionit, kerkon te punesoje:

Menaxher Shitjesh

Detyra dhe përgjegjësi:

Mirëmban dhe përmirëson marrëdhëniet e biznesit me klientët ekzistues duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre.
Kërkon dhe targeton klientë të rinj. Inicion plane veprimi për krijim alternativash te reja për shitjen e produkteve te kompanise.
Është përgjegjës për zhvillimin dhe performancën e aktiviteteve të shitjes në tregun që ai menaxhon.
Mban të dhëna të sakta për çmimet dhe aktivitetin e realizuar si dhe raporton ne menyre periodike tek superiori tij.

Kërkesat per kandidatet:

- Njohuri rreth Teknologjise se Informacionit (e preferueshme)
- Diplome universitare
- Eksperience e meparshme pune ne pozicione analoge (e detyrueshme)
- Njohuri shume te mira te gjuhes angleze
- Aftesi te mira komunikuese dhe negociuese
- Mosha e preferuar: 25-40 vjec

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: personel@infosoftgroup.com.al

Data e fundit per aplikim 31.01.2013

Komento