Gjejhallall.com | LinkPlus kerkon nje Fron End zhvillues |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

LinkPlus kerkon nje Fron End zhvilluesPostuar Nga

Admin

25.04.2014Linkplus Prishtinë
Afati i fundit: 04.05.2014

Teknologji Informative - It
Front End Developer

LinkPlus kerkon nje Fron End zhvillues, HTML5 dhe JScript per paisje mobile. Eksperience ne njeren nga keto frameworks:

-JQuery Mobile
-Angular JS
-Sencha Touch
-The M Project

Projekti zgjate 3 muaj, me mundesi vazhdimi.
Per me shume informata

hr@linkplus-ks.com ose

0037744937001

LinkPlus

dardan
03 Aug 2014

nuk pe kuptoj a eshte pune apo praktik kjo ?

Adm
03 Aug 2014

Pune me kontrat 3 mujore qe ka mundesi per tu zgjatur akoma me shume

Komento