Gjejhallall.com | Auto Shkolla ‘’ILIRI’’ Kerkon nje Punëtor/e |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Auto Shkolla ‘’ILIRI’’ Kerkon nje Punëtor/ePostuar Nga

Admin

25.02.2014Auto Shkolla ‘’ILIRI’’ Kerkon nje Punëtor/e

Kategoria:

Punë të përgjithshme të Zyres, Punët e Zyres dhe Administratës.

Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, komunikimi, si dhe aftësi të mira për prezantim.
Te intersuarit mund te dergojnë CV në email: autoshkollailiri@gmail.com ose te lajmrohen ne nr:
+377 44 343 768 dhe +386 49 449 499.

Afati per aplikim: 20.03.2014

Komento