Gjejhallall.com | Aztech shpall konkurs – vende të lira pune për këto pozita: |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Aztech shpall konkurs – vende të lira pune për këto pozita:Postuar Nga

Admin

02.08.2014Kompania Aztech hap dyqanin më të madh të teknikës në qendër të Gjilanit me një hapsirë prej 700 m2. Më këtë rast Aztech shpall konkurs – vende të lira pune për këto pozita:

1 (një) Menaxher
1 (një) Zëvendës Menaxher
4 (katër) Shitës/e

Kualifikimet e kerkuara për pozitën Menaxher dhe Zv.Menaxher:
-Të ketë të përfunduar universitetin (përparësi ka drejtimi Menaxhment)
-Të ketë së paku 4 vite përvojë pune në menaxhim dhe shitje
-Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikative
-Të jetë i gatshëm tëpunoj nën presion
-Njohuri shumë të mira në kompjuter
-Njohuri të gjuhëve të huaja

Kualifikimet e kerkuara për pozitat Shitës/e:
-Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ose universitetin
-Të ketë së paku 2 vite përvojë pune në shitje
-Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikative
-Të jetë i gatshëm të punoj nën presion
-Njohuri shumë të mira në kompjuter
-Njohuri të gjuhëve të huaja

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të e tyre të bashkangjitur me një Foto në email adresën puna.aztech@gmail.com

Vëmendje: Konkursi është i hapur deri më 10 Gusht, 2014.

Komento