Gjejhallall.com | Ofrohen vende pune per puntore me norme ne ndertim |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Ofrohen vende pune per puntore me norme ne ndertimPostuar Nga

Admin

29.04.2014Ofrohen vende pune per puntore me norme ne ndertim

Kontakt sh.p.k kerkon te punesoje punetore me norme ne ndertim.

Te interesuarit te kontaktojne ne adresat e emailit dhe ne cel te meposhtem:
anisa.buka@kontakt.al 068 90 97 268
ardit.bektashi@kontakt.al 068 69 67 868

Adresa: Rruga "Ndre Mjeda", prane Ish Klubit Sportiv Partizani, Tirane.

Komento