Gjejhallall.com | City Shop sh.p.k. shpall konkurs per: Dizajner Grafik |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

City Shop sh.p.k. shpall konkurs per: Dizajner GrafikPostuar Nga

Admin

29.05.2014Detyrat dhe Përgjegjësitë:
-Dizajn dhe ridizajn / freskim i uebfaqës së kompanisë;
-Dizajnimi i katalogjeve dhe broshurave të kompanisë;
-Dizajnim të materialeve dhe ofertave të ndryshme për kompaninë;
-Njohja e programeve softuerike si Illustrator, Photoshop, 3DS Max, Acrobat, Corel, Flash, Dreamweaver;
-Kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
-Aftësia për ti kushtuar vëmendje detajeve;
-Aftësia për të balancuar punën dhe kohën për disa projekte në të njëjtën kohë;
-Zhvillim i dizajnit interaktiv.

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:
-Përgatitje universitare në Dizajn;
-Pervoje pune se paku 1 vjeqare ne kete drejtim;
-Njohuria e punës në sferën e WP / PHP / HTML / CSS / JavaScript është përparësi shtesë;
-Njohuri të gjuhës angleze;
-Njohuri ne Media dhe Marketing.

CV-te mund ti dergoni ne Email: info@balcanica.tv

Fahri
07 Nov 2016

Dizajner grafik po interesohem qe te punsohem ne kompanin e juaj ne baze te konkursit.Jam i diplomuar ne fakulltetin e arteve 2003 ne prishtinë, me pervoj gjithashtu.

Fahri
07 Nov 2016

Pres pergjigjje

Komento