Gjejhallall.com | Spitali i Pergjithshem dhe USHM REZONANCA shpall KONKURS per 5 vende te lira pune |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Spitali i Pergjithshem dhe USHM REZONANCA shpall KONKURS per 5 vende te lira punePostuar Nga

Admin

25.04.2014Spitali i Pergjithshem dhe USHM REZONANCA shpall:

KONKURS per 5 vende te lira pune:

-Infermire 4
-Ass Teknike 1

Njohja e gjuhes Angleze dhe e Kompjuterit e detyrueshme

Aplikacionet mund ti merrni ne Objektin e Rezonances ne qytetzen pejton si dhe ne Veternik
Aplikacionit i bashkangjitni edhe CV me foton e juaj.
Intervistimi me 03 Maj 2014 ne USHM REONANCA ne VETERNIK

Komento