Gjejhallall.com | Kompania TREND Light shpall konkurs për Shitës në piken Mati 1 |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kompania TREND Light shpall konkurs për Shitës në piken Mati 1Postuar Nga

Admin

14.06.2015Kompania TREND Light shpall konkurs për Shitës në piken Mati 1
Përgjegjsit
Të ket përvoj pune në shitje me shumic dhe pakic
Preferohet përvoja e punës në lamin elektrike (puna me llustera apo te ngjashme)
Të jet komunikativ
Të jet i motivuar për pune.
Të interesuarit duhet ta dergojn CV me foto në kët email adres trendlight2014@gmail.com
Konkursi mbetet i hapur deri në plotsimin e vendit të lirë

Astrit
30 Oct 2017

Ku ndodhet puna

Komento