Gjejhallall.com | Petrol Company shpk. me seli ne Fushe Kosove shpall : Konkurs per 10 Punëtorë në pompë. |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Petrol Company shpk. me seli ne Fushe Kosove shpall : Konkurs per 10 Punëtorë në pompë.Postuar Nga

Admin

25.05.2015Petrol Company shpk. me seli ne Fushe Kosove shpall :
Konkurs per 10 Punëtorë në pompë.
Kushtet:
- Te kete se paku shkollen e mesme te perfunduar,
- Te kete njohuri baze ne perdorimin e kompjuterit.
Te interesuarit le te dergojne CV-t e tyre ne kete emajl adrese arbresha.blakaj@petrolcompany.biz apo te paraqiten ne zyrat tona ne Fushe kosove, ose ne numrine kontaktin 038 601 057.
Konkursi mbetet i hapur deri me daten 25.05.2015

besim salihu
16 Nov 2015

mirmbrema e nderuara kompani jam nga ferizai 45vjeqar dhe desha tju pyes si esht e munder te punoj ne kompanin e juaj me fal qe shkruaj ne ket koh mundesisht nhe pergjigjje klm ntm

Komento