Gjejhallall.com | Kerkohen 3 junior ios developer-a |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kerkohen 3 junior ios developer-acover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

Admin

15.01.2015KONKURS
Kerkohen 3 junior ios developer-a

Përshkrimi i pozitës: Për këto pozita kërkohen kandidat të cilët janë para diplomimit apo kanë përfunduar fakultetin e shkencave kompjuterike apo drejtimin e kompjuterikes në FIEK. Kandidatët fillimisht do të bëjnë praktiken në periudh prej 3 deri në 6 muaj. Pas praktikës, kadidatët duhet të jenë në gjendje të programojnë në Objective C, të debug-ojnë, të testojnë applikacionet dhe të përshtatin për paisje të ndryshme të apple (iPad, iPod, iPhone).

Aftësit paraprake:

B.S. i shkencave kompjuterike apo inxhinieri
Të ketë njohuri mbi OOP
Njohuri mbi ndonjërë gjuhë programuese (Java, C#, C/C++, etj) preferohet Objective C
Duhet të jetë familjar me:
Source code control system
Build environments
Software testing (e.g. jUnit / TestNG)
Using profilers on software applications
Linux and Windows operating systems, preferohet OS X
Të njohë gjuhën angleze


Kandidatët duhet të kenë të drejt pune në Kosovë.

Komento