Gjejhallall.com | Migros Group - Fushë Kosovë kerkon : MENAXHER I PRODUKTIT |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Migros Group - Fushë Kosovë kerkon : MENAXHER I PRODUKTITPostuar Nga

Admin

29.05.2014Përgjegjësitë dhe Detyrat:
-Udhëheqja, koordinimi i punëve rreth shitjes
-Organizimi dhe planifikimi i porosive,
-Përshkrimi i raporteve të shitjes dhe blerjes nga programi i “BRANDIT”,
-Përgatit raporte mujore te shitjes

Kualifikimet Profesionale:
-Diplomë universitare në Biznes ose Marketing; Shkenca Shoqërore ose Komunikim
-Eksperience pune në distribuim për të paktën 2 vite
-Aftësi shumë të mira menaxheriale
-I motivuar dhe ambicioz
-Shkathtësi të avancuara prezantuese, komunikuese dhe negocuese
-Aftësi të punës nën stres dhe afate kohore
-Të jetë i/e mësuar të marrë vendime dhe përgjegjësi
-Aftësi për të mbajtur nivel të lartë të konfidencialitetit
-Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
-Njohja e gjuhës angleze

CV me foto dhe dokumentet e tjera percjellese të dërgohen ne e-mail adresën:info@auloni.com , ju lutem qe tek subjekti te ceket pozita per te cilen aplikoni, ne te kunderten aplikacionet ku nuk eshte cekur pozita jane te pavlefshme.

Komento