Gjejhallall.com | Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje shpall konkurs pune për pozitën: Banakiere / Kamariere |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje shpall konkurs pune për pozitën: Banakiere / KamarierePostuar Nga

Admin

05.02.2014Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje shpall konkurs pune për pozitën:

Banakiere / Kamariere

-Pervoje pune së paku 1 vjet si banakiere dhe kamariere
-Aftësi të mira komunikimi me klientë
-Ambicie dhe motivim

Kandidatet që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë online përmes webfaqes:

http://gntc-ks.com/index.php/aplikimi

Qendra Gorenje

Komento