Gjejhallall.com | Kerkohet 1 front end developer |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kerkohet 1 front end developercover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

Admin

15.01.2015KONKURS
Kerkohet 1 front end developer

Përshkrimi i pozitës: Për këtë pozitë kërkohet një kandidat i cili është para diplomimit apo ka përfunduar fakultetin e shkencave kompjuterike apo drejtimin e kompjuterikes në FIEK. Ju do të punoni në ambient pune ekipore me metodologji të punës agile. Nëse ju pëlqen kodimi, jeni një lojtar i mirë në ekip, dëshironi të mësoni, atëherë ju jeni për këtë pozitë.

Përgjegjësit:
Bashkëpunues me ekipen e zhvillimit back end dhe projekt menagjerin
Udhëheq zhvillimin në HTML, CSS dhe JavaScript duke përfshirë dizajn responsive.
Përgjegjësia kryesore për front end të projekteve online dhe bashkëpunues me zhvilluesit e back end-it që të sigurohet front end dhe back end funksionojnë si duhetKërkesat:
B.S. i shkencave kompjuterike apo inxhinieri
Eksperiencë pune si front end developer
Eksperiencë me CMS (Content Management System) apo WCM (Web Content Management)
Eksperiencë pune ekipore
Të ketë njohuri me produktet e Adobe CS
Të njohë mirë HTML, HTML5, CSS3, JavaScript, JQUery, AngularJS, Ajax, dhe cross-platform browser
Të njoh "highcharst"
Familjar me "source code version control"
Familjar me strategjin dhe implementimin e dizajnit responsive, bootstrap
Komunikues konstruktive
Të njohë gjuhën angleze
Kompetenca tjera:
Familjar me metodologjinë e punës Agile
Të ketë vullnet për të mësuar teknologji të reja
Eksperiencë me rrjetet sociale dhe mobile


Kandidatët duhet të kenë të drejt pune në kosovë.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të e tyre në email: hr@prosolution-ks.com

Komento