Gjejhallall.com | Papaya black seed soap |

Nur Center

gjejhallall.com

Papaya black seed soapKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Fare e zeze

Ky sapun zhduk aknet, njollat kafe, zbut lëkurën dhe e bën më të lëmuar. Sapuni butësisht pastron në thellësi lëkurën, ka një kombinim të ingredientëve bimor të
papajës dhe farës së zezë. Lë dukshëm lëkurën e butë dhe të lëmuar në moment kur e pastron.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento