Gjejhallall.com | Dead Sea Mud Soap |

Nur Center

gjejhallall.com

Dead Sea Mud SoapKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Fytyre

Një sapun unik i perzier me baltë nga deti i vdekur, kombinimi i tij mbron lekuren tuaj nga bakteriet. Balta ndihmon per te pastruar dhe rinovuar lëkurën tuaj.
PASTRON THELLESISHT LEKUREN TUAJ DUKE LARGUAR YNDYREN E TEPERT DHE PAPASTERTITE. BALTA NATYRALE E DETIT TE VDEKUR FORCON LEKUREN TUAJ DHE NDIHMON NE LARGIMIN E SHENJAVE DHE ACNEVE.
ZBARDHON FYTYREN TUAJ DHE E BEN ATE TE PASTER.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento