Gjejhallall.com | Sapun - BLACK CUMIN |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun - BLACK CUMINKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Herbal

Sapuni me BLACK CUMIN rinon lëkurën tuaj dhe i jep asaj nje shkelqim rrezatues. Ky eshte nje sapun anti-infektiv, i cili pengon bakteret të bien ne kontakt me lëkurën tuaj. PURE HERBAL BLACK CUMIN e mban lekuren tuaj të pastër dhe të butë.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento