Gjejhallall.com | Mundësi punësimi në IPKO |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Mundësi punësimi në IPKOPostuar Nga

Admin

09.05.2015Mundësi punësimi në IPKO
Pozitat:
- Praktikant në shitje
Të gjithë ju që jeni të interesuar të aplikoni për t'u bërë pjesë e IPKO-së, të gjitha informatat, përfshirë edhe përshkrimin e punës dhe aplikacionin për punësim të cilin duhet ta dërgoni në email adresën hr@ipko.com, do të mund t'i gjeni këtu:
http://www.ipko.com/uploads/files/Intern_Sales_JD.pdf
- Përfaqësues i Llogarive Kryesore
Të gjithë ju që jeni të interesuar të aplikoni për t'u bërë pjesë e IPKO-së, të gjitha informatat, përfshirë edhe përshkrimin e punës dhe aplikacionin për punësim të cilin duhet ta dërgoni në email adresën hr@ipko.com, do të mund t'i gjeni këtu:
http://www.ipko.com/uploads/files/Key_Account_Executive.pdf
Si të aplikoj?
Dokumentacionit tuaj për punësim (biografinë e shkurtër me dokumentet përcjellëse) duhet t'ia bashkangjitni formën e aplikimin zyrtar të IPKO's. Aplikacionet tuaja mund ti dorëzoni vetëm në mënyrë elektronike përmes email-it në hr@ipko.com duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni.

adnan
24 Jan 2018

pershendetje kisha pas munci te me ndihmoni per nje vend pune

Komento