Gjejhallall.com | MobIN kërkon: PUNËTOR NË DEPO |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

MobIN kërkon: PUNËTOR NË DEPOPostuar Nga

Admin

09.05.2015MobIN kërkon:
PUNËTOR NË DEPO
KANDIDATËT TE PERZGJEDHUR KANË MUNDËSI:
-Kontratë pune të menjëhershme
-Punësim të sigurtë
-Sugurim ndaj rreziqeve në punë
KONTAKTI:
Mob: 045/499-373

besim
16 Nov 2015

mirmbrema jam i interesuar per pun jam nga ferizai jam 45vjeqar dhe ku gjindet ju lutem mund te kontaktoni dhe ju ne tel 044251158

Komento