Gjejhallall.com | Bar Restorant Alo Alo Gjyshja kerkon te punesoje nje recepsioniste |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Bar Restorant Alo Alo Gjyshja kerkon te punesoje nje recepsionistecover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

Alo Alo Gjyshja

29.10.2014Bar Restorant Alo Alo Gjyshja Kerkon te punesoje nje moter muslimane recepsioniste

Per me shume paraqituni prane restorantit tone ne krahe te Institutit te Statistikave (INSTAT), Rruga Vllazen Huta.

Isra
12 Nov 2014

S.A
Cilat jane kushtet dhe oret e punes ?
Ju faleminderit ,
S.a

Admin
12 Nov 2014

We alejkum selam

Orari i punes eshte full time deri ne oren 15:30 - 16:00

Kushtet e punes jane shume te mira. Ju keni mundesine per te falur te gjitha vaktet e namazit, keni rreth 2-3 ore leje per diten e xhuma, por kerkohet shkathtesi dhe saktesi ne marjen e porosive pasi nga ora 11-15 ka fluks shume te larte.

Komento