Gjejhallall.com | Sapun me Portokall dhe Vitamin E |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun me Portokall dhe Vitamin EKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Te Ndryshme

Sapun per fytyrën është e pasur me beta-carotene, e cila ndihmon lëkurën nga dëmtimet. Ajo ka ekstrakte natyrore portokalli dhe përbërës që ndihmojnë ne heqjen e njollave te lëkurës per te formuar nje lekure te tonifikuar dhe uniforme.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento