Gjejhallall.com | Sapun Anti-Rrudhe |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun Anti-RrudheKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Anti Rrudhe


Sapun anti-rrudhë ndihmon në përmirësimin e rrudhave, duke rritur sasinë e glikanev, te cilat jane thelbësore për funksionimin e duhur në shtresat e thella të lëkurës, ku rrudhat zhvillohen.

Sapuni përmban vitamina natyrore dhe e tendos lëkurën duke e bere të butë. Lekura do te jete me e fortë dhe më e re.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento