Gjejhallall.com | SAPUN PER LARGIMIN E NJOLLAVE TE ERRTA |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN PER LARGIMIN E NJOLLAVE TE ERRTAKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

PER LARGIMIN E N

Ky sapun ndihmon në largimin e zonave të errëta dhe ç'ngjyrosjes së lëkurës. Ky sapun është i tejmbushur me mirësitë e ekstrakteve natyrale duke i siguruar lëkurës tuaj një eleminim total të ceneve dhe pikave të errëta.Ekstraktet herbale dhe Vitamina E & C ushqejnë dhe zbusin lëkurën tuaj, e ndihmojnë të rigjallëroj lëkurën dhe rivendosjen e qartësisë dhe pastërtisë së lëkurës. Bën lëkurën tuaj të duket sa më

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento